Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Yes I Got Them!!!

Världens bästa lillebror kom med dessa till mig idag!!!

image

image

image

… Åh jag har länge, läääänge velat köpa Scullcandy hörlurar men jag har varit lite tveksam över om jag verkligen vill ge bort 300-400+ kr för dom…

Å nu när vi kom hem till mamma och pappa hittade jag lillebrors skullcandy hörlurar som han i sin tur har fått av sin kompis…

Tänkte jag skulle prova hans så jag frågade honom. Då sa han Vill du ha dom?? Du kan få dom, jag använder inte hörlurarna alls!!

Yesss yesss yesss!!!!!! Jag vill ha dom!! Haha

Thank you lillebror!

…Postat med WordPress för Android
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 5 =