Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Zombiemamma!

Go’Morron! Tjockisen här! ❤

Passade på att ta en bild på magen imorse när jag vaknade! Idag är jag i v.33+4. På torsdag hela 34 veckor och går in i v.35! 

Igår var det en jobbig dag för min kropp! Herregud som jag kände mig själv! 

Som att något kört över mig!

Jag sov väldigt dåligt natten till igår. Vaknade runt 3- halv 4 av en sån smärta i mitt ben att jag inte visste var jag skulle ta vägen med mig själv.

Tog ett tag innan jag lyckades lugna mig lite och somna om. Vaknade sen igen runt 6 och var illa tvungen att gå upp och kissa! Benet gjorde onormalt ont så det tog ett tag att komma upp ur sängen, gå till toaletten och sen tillbaka! Trodde seriöst det var något allvarligt fel!

Vid halv 7-7 väcktes jag av åskan! Det blixtrade och åskade rätt rejält hos oss på morgonen igår. Hörde även att A. va uppe och gjorde sig redo för jobbet. Han kom in strax efter 7 och sa hejdå (jag har senaste tiden flyttat in i Alvins sovrum och sover i hans säng!) och jag somnade om direkt efter.

Vid 8-halv 9 kom Alvin in till mig för att fråga var pappa är, han trodde att han sovit själv. Då gick vi upp, fixade frukost och sen ville han kolla netflix. Då passade jag på att städa undan lite och packa upp bebiskläderna ur plastpåsarna. Därefter stod jag inte ut med smärtan i benet och la mig i sängen igen. Resten av dagen var jag HELT orkeslös. Orkade bara gå upp på toa, lagade lite mat till Alvin, därefter la jag mig i sängen igen. Vid 5 lagade jag middag till oss innan A. kom hem från jobbet. Strax efter 6 var han hemma och vi åt. 

Och efter det var det som under dagen. A. duschade Alvin innan läggdags och jag nattade honom. Vi läste två sagor, och berättade om rödluvan innan han somnade. Sen gick jag också och la mig.

Så mer än så gjorde jag inte igår! Call me tråkmåns!

I morse packade jag med Alvin hans nya regnkläder (polis) och stövlar!! När A. kom hem så sa han Är du säker på att stövlarna passar Alvin?

Blev helt fundersam en stund… Ja? Sa jag, vi köpte ju dom förra hösten lite större just för att dom ska passa denna också…

Ok, sa han, för det är storlek 27 i dom!!! Och jag blev helt paff! VA!?

Alvin bär på storlek 29-30!!! Under ett år har hans fötter växt nästan 3 cm! Mitt hjärta! Så snabbt tiden går!

Så nej, jag tror nog inte hans stövlar passar honom! Blir att köpa nya!

F*n att vi inte la märke till detta innan vi åkte till Ullared! 

Jag kom även på att vi glömt köpa små mössor till lillebror. Har bara 2 st. Så det får bli när vi är iväg och handlar stövlar till Alvin. Vi får slå två flugor i en smäll!

Idag har jag tid hos BM kl 10.30! Ska dricka upp mitt kaffe som hunnit bli kallt och sen göra vid mig!

Hej så länge! ❤
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 − = två