Välkommen hit! Vem är jag? Och vad är detta för blogg? Titta lite längre ner så får du veta mer om vad du kan få läsa här varje dag!

Add Comment Register

2 luckor kvar

Full fart med checklistan! Karln samarbetar så fint nu och vi är effektiva tillsammans, härligt! :-)

Vad har vi gjort idag då? Handlat på maxi, återbesök för katten Hailey. De tog bort stygnen nu och det såg bra ut så förhoppningsvis är det bra nu och vi kan snart släppa ut henne! Jag har dammsugit och skurat hela nedervåningen, maken har jobbat med grinden och i garaget.

Jag fick slänga in åkpåsen i vagnen i tvätten med min tröja, klädseln på skötbordet, Ines kläder för att damen hade skitit så pass att allt läckt ut på ryggen medan hon sov i vagnen. Mysigt värre! Hennes skit har blivit soppa ( ursäkta infon) och jag tror att det beror på att vi inte kör mjölkfritt längre och det är mycket ny mat osv, men hon verkar inte ha ont i magen i alla fall. Stackaren föll ner i badkaret idag och landade på näsan så den är röd nu :-( Vi har ju ett sjukt opraktiskt nedsänkt badkar ( värdelöst när man har små barn). Gåstolen tvättade jag ren ordentligt också för att lägga undan i lidret ( ifall någon vill ha den eller till barnbarnen kanske? hihi). Ines tycker att den är megatråkig och den tar mycket plats så..

Det verkar som att det blir Tortuna förskola och inte Tortunas dagmammor för ungarna. Karln tyckte inte som jag då ( surprise) men jag kommer ha det som en plan B ifall det inte skulle funka bra på förskolan, inte för att jag har känt mig osäker egentligen på att de ska börja där men man vet ju inte hur det kommer att bli heller.

wpid-20141219_155448.jpg wpid-20141130_143351.jpg wpid-20141130_135720.jpg wpid-2014-11-28-15.30.27.jpg.jpeg

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 4 = trettio sex