Välkommen hit! Vem är jag? Och vad är detta för blogg? Titta lite längre ner så får du veta mer om vad du kan få läsa här varje dag!

Add Comment Register

Förberedelser

Nu är vi nära jul!
De här dagarna följer jag stenhårt mina listor för att allt ska klaffa på självaste julafton och även lilla julafton på juldagen. Känns dock som att karln blir bara anti och grinig pga mina listor, vi fungerar så olika hehe. 

Jag har gett katta klappar och klippt tobbe. Diesel fick en långpromenad med Ines i barnvagnen och karln då.  Jag har gjort klart allt julgodis, rocky road och Weinernougat. Har flyttat upp 90 % av alla (förbannade ) leksaker som ligger överallt och som fick flytta in i barn rummet. Det kommer ju snart nya grejer…

Vi har slitit våra hår och gormat x antal gånger idag pga våra crazy kids. Just nu är mini en prinsessa och Kian kör bilbana med sin pappa på övervåningen.

Ines har käkat fruktpure och jag sitter här och funderar över om jag skulle försöka mig på att göra typ favoriten spagetti och köttfärssås åt henne?  Alltså göra egen mat, vet inte riktigt vilka ingredienser man kan ha i och hur man gör?? Jag tänker enbart ur ekonomisk synvinkel?  Borde bli billigare väl? Hur förvarar man det praktiskt? Jag gör ju storkok i så fall. Undrar om det gillas av damen? Vi får se om jag orkar ta tag i det.

Ikväll ska massvis köttbullar göras!!!

image

Mammas pojke 😉

image

image




Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 1 = fem