Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

renovering av vardagsrummet

2012-03-30 @ 21:42

Just nu håller vi på med vardagsrummet, har ganska nyligen börjat. För tillfället finns det inget golv, det har varit helt öppet ända ner till grunden och dragit in massa kalluft. Nu har vi precis lagt isolering och det kommer bli golvvärme även i detta rum.

Fan vad kul det ska bli att dels inreda och att äntligen ha tillgång till rummet! Allt ska göras nytt förutom öppna spisen. Altandörren ska bytas också, den går inte att låsa!

från vårt "tv-rum"

från vårt "tv-rum"

 

midsommar 022

 

midsommar 009En kommentar på inlägget “renovering av vardagsrummet”

  • scroll

    Ja vi får hålla tummarna att allt ska gå bra med lillkillen! Näe de visste ingenting förrän han kom ut. Usch är så svårt att föreställa sig hur man känner som förälder! Maktlöshet som heter duga kan jag tänka mig =(

    Visst är det härligt att renovera! 😛 Vi blev nyss färdiga med vår övervåning så jag vet hur det är att ha gips- och slipdamm överallt 😛 Men det är ju så skönt när det är klart och man har fått det som man själv vill! =)

    2012-03-30 kl 22:29

Kommentera


åtta × 6 =