Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
 • Agriturismo
 • Hej världen!
 • Sommaren är finito...
 • He has a pair of small eyes on
 • Förlossning
 • Investera i DIG

  Bor DU i Stockholm och vill ha hjälp att komma igång med din träning – i största allmänhet, under eller efter graviditet?

  Varmt välkommen att kontakta mig så tar vi tag i saken! Investera i DIG IDAG!

  ulrica strand

  ULRICASTRAND.COM

  strand.ulrica@gmail.com

  It’s a Rainy Day…

   

  …men lika glad för det är jag! Å ni med hoppas jag?!

  Började dagen med mys framför Dora Utforskaren med Silas. Kaffe, morgongos och lite regn utanför är ju rätt nice faktiskt!

  Sen bar det av till dagis och vidare gymträning på Elit.

   

  ..å vips så vart det slut!

  …jaaaapp! Goda är de där rackarna så Fitnessbutikens lager sålde slut på rekordtid! Sen är jag ju en jädrans krängare å våffelbagare så ingen är väl direkt förvånad?! 😉

   
    

  Våffellördag! 

  Imorgon står jag i Fitnessbutiken i Täby Centrum å bjuckar på sinnes goda & extremt nyttiga våfflor från Self Omninutriton!

  Kom förbi! Mellan 12-16!

   
    

  Småmotig wedstrongday 

  Alltså skoja inte! Min dag igår!!! Först försenad å allt det där, men sen, nä då såg jag till att bli inte mindre än en timma för tidig till mitt PT-pass med Gabriel aka Daddyfitness på Delta!

  Men så förbannat hurtig som jag är bestämde jag mig för att gå på bandet i 1 tim innan träningen. Sagt å gjort, upp på bandet. Så när jag stod där, med självaste ”Snygg-Erik” (eller vad han kallas!) bredvid känner jag hur skoskavet av mina nya balla fett heta air max inte direkt obemärkt smyger sig på.

  Så närå, efter 41 minuter var det bara att ge vika för smärtan, studsa av och tömma Deltas plåsterförråd till förmån av min sargade fot. Jäkla hallux säger jag bara..

  Nåväl, skam den som ger sig! Bortsettfrån att min Missonihandduk spårlöst gick upp i rök i omklädningsrummet sen, så var det en grym kväll och stenhårt pump i ben å aaassss!!! Niiiizzzeeee!!!

   

  Nobody is Perfect

  My god, ingen är väl perfekt antar jag! Idag försov jag mig för första gången på över 10 år till en morgonklass! Mardröm!!!

  Vaknar av att Simon säger till mig, ”du har försovit dig, du ska sitta på spinningcykeln NU”! My god, att jag inte typ gjorde i brallan! Upp och iväg och panik! Morgonens klasser bestod i först ett spinningpass på 30 minuter följt av ett 30 minuter långt corepass. Hann på håret till coreklassen…

  Och huuuur korkad får man vara, anledningen till att jag försov mig var att jag efter förfrågan ”från mobilen”, ”tackade ja” till att den skulle startas om och uppdateras under natten.. Vilket såklart innebär att den också startas om.. Och om jag då inte slår in koder och tjosan så öppnas den inte och ja, inget alarm går igång! Faaaarao vad blåstblondin jag kände mig som!!!

  boxning

  …guess nobody is perfect, right?

   

  Barn o träning

  Alsira och Silas brukar gå på ett barnträningspass på gymet Elit ute hos oss i Saltis. Så sjukt bra faktiskt. Helt gratis för oss som tränar/jobbar på gymet och perfekt tajmat på söndagar då barnpassningen är stängd. Jag tror det är så himla viktigt att barnen tidigt får en inblick i vad en aktiv livsstil är. Silas frågar ofta när han också ska få ”såna dära muskelbröst som pappa har”, ha ha så sjukt gulligt! Och Alsira tar ofta mina gummiband hemma och gör övningar bredvid och med mig när jag kör hemmaträning. Och att vara på gymet är något av det roligaste det vet och nu vägrar de ha ”vanliga” vattenflaskor också, de ska nämligen envist ha var sin shaker! Cuuuuuties!!!

  IMG_9723

  shaker fitnessguru

  axelpress

  Den här veckan har jag redan avverkat tre pass, ben och rumpa igår morse, med min PT Hugo på Elit, och axlar igår kväll med min PT på Delta, Gabriel, och nu imorse igen, rygg på Elit.

  Så ikväll blir det V I L A, energiladdning och kvalitetskväll med kidsen! <3

   

  postgraviditetsträning @ signalfabriken

  För 3 månader födde min syster sin dotter och idag ska vi börja ta tag i hennes träning på riktigt sedan graviditeten.

  Eftersom det är första passet ska vi känna oss fram lite grann och se vad för ”skick” he he, hon är i. Rygg, ben och rumpa ska vi chacka av och sen känna hur magen har tagit sig tillbaka, och gått ihop.

  Ska bli sjukt kul! Filar även på hennes kostschema, vilket inte är helt enkelt då hon varken äter ägg, kvarg, ost eller helst någon form av ”röra” över huvud taget, havregrynsgröt exempelvis…

  Får se vad hon tycker om proteinpannkakorna från Self Omninutrition!

  selfcollage

  Sen är det ju HALLOWEEN idag! Crazy crazy, förra året var det några små monster som splashade en grön slimepryl på vårt köksfönster, fick inte bort den förrän det blev vår. Den liksom frös in i fönstret, ha ha, fett ofräscht!

  Och för att hålla er riktigt uppdaterade kring träningen så in på ULRICASTRAND.COM

  PROTEIN PANCAKES <3

  Proteinpannkakor – har ni testat det? Igår stod jag och demade Self Omninutritions suuuupergoda – och SUPERNYTTIGA – proteinpannkakor. Gjorde dem den här gången som våfflor, och det går lika bra det. Lågt kolhydratsinnehåll, laktos- och glutenfria och med ett högt proteininnehåll. Ska dema lite idag igen, kul! Älskar att prata strunt med förbipasserande människor, givande för själen tycker jag! :)

   

  self ambassadör

  self omninutrition protein pancake

   

  proteinvåfflor self

  Pt Online-tjänsten på ulricastrand.com beräknas smygstarta innan årsskiftet så är ni intresserade är det bara att skicka intresseanmälan till: strand.ulrica@gmail.com :)
  Än så länge har jag 4 anmälda och kommer troligen köra max 10 klienter första vändan!

  One of these days…

  Fy dålig dag idag. Den började i och för sig bra, var pigg när klockan ringde 05:30 för att hoppa i träningskläderna och dra till gymet. Morgonklasserna varje onsdag 06:45 ju.. Och de gick såklart bra, och jag tog i som sjutton idag, båda grabbarna jag tränar med har nåt så fjantigt 😉 som höstlov så får underhålla mig bäst jag kan på egen hand i gymet. Härligt i alla fall att då få möta deltagare :) De ger mig energi!!!

  Men sen vete tusan vad som hände, musten gick ur… Men det är väl bara att ta nya tag, visst? Långpromenad och frisk luft får bli min medicin idag <3 Och vetskapen om att jag har människor omkring mig som jag älskar, och som faktiskt älskar mig!

  Ta hand om er!

  <3

   dag