AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

1:a BABYPLAGGET

Nu har jag stonkat och stönat runt i Farstagallerian med Simon och Alsira. Var lite upp och ned med hur jag mådde med sammandragningar och andra diverse kramper. Men med lite pizza i magen gick det tillslut bra!

Minns inte om jag nämnt det men vi glömde Alsiras nyinköpta pyamas på Polarn o. Pyret där, eller rättare sagt, vi tog aldrig emot den från kassörskan! Men den låg kvar så nu, lite sent fick Alsira ytterligare en julklapp!

Jag smet även iväg och köpte första plagget till nya bebisen. Har tänkt på den lilla stickade saken bra länge nu, så kände att idag var det fasen dags! Hade hoppats på lite mellandagsrea på den men icke. Men 199 pix är ju den lilla karate kid:en (är en väldans livlig typ!) i magen värd!

20111229-153109.jpg

Nytt till flickan eller pojken i magen! Storlek 56 var inte igår man handlade!


20111229-153123.jpg

Kortet var mer intressant än själva paketet tyckte gullungen

20111229-153131.jpg

Äntligen hemma – julklappspyamasen som varit på vift
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ åtta = 10