AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

2 dagar till BF

Då var man 2 dagar från datumet som kommit att bli heligt efter nio månaders väntan, längtan, kämpande, oroande, lycka, förberedelser, frågetecken… Ja alla känslor som man kan uppleva har jag fått testa på under den här tiden känns det som. Och än verkar allt peka mot att det fortsätter några dagar till.
Haft en väldigt lugn tjej därinne senaste två dagarna, tycker alltid det är lika obehagligt. Visst ”de säger” ju att nu i slutet kan de röra sig mindre och allt det där, men när man väl sitter där med magen i vädret och alla ”kickar och boxar” man är van vid bara upphör, är det lättare sagt än gjort att bara luta sig tillbaka och lita på nån tidningsartikel… Får hoppas hon vaknar till liv snart, annars får jag väl åka till BB igen :) Har ju å andra sidan inget bättre för mig!

Simon gick precis till jobbet så nu är jag ensam här hemma. Inga studier kvar – nästan så jag saknar dem! – så vad ska jag nu fylla ensamma hemmadagar med?! Känns ju helt tragiskt att gå till videobutiken och hyra tre filmer lisom!
Fast i och för sig, lite saker har jag att stå i, ska fixa min e-legitimation så jag kan komma åt mina sidor på försäkringskassan, planera om min balla rödlök som bara växer och växer och posta en grej till Universitetet. Storstäda är ju alltid kul också.

Äh fy farao vad positivt jag känner att det här inlägget blev.. :( Men det tar sig nog under dagen!

Min supercoola rödlök!

Min supercoola rödlök!

3 reaktioner på ”2 dagar till BF

  1. Wow, vad coolt! Har du bara planterat en vanlig röd lök och så har den växt så? Måste testa! 😀

    Håller med om köttbullarna, blir inte så mycket färdiglagat annars för oss heller. :)

  2. OJ då hihi. Nej inget nytt här dock skrev jag ett mail till barnmorskan ang ricinolja så vi får se vad hon svarar. Måste man endå sätta igång förlossningen på medicinsk väg så borde det ju vara mer naturligt med ricinolja om man håller ordentlig koll ocha tt man tar det så BM vet om det ifall det skulle bli bråttom. Får se vad hon svarar!. kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 9 = noll