AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

30 GRADER I FEBRUARI. FAST INTE HÄR DIREKT.

30 grader i februari

Nu ska jag slänga mig på sängen och kolla gårdagens avsnitt av 30 grader i februari på svt.play. Så sjukt bra serie tycker jag! Älskar svenska serier som speglar vårt samhälle och hur vi svenskar är och kan vara. Inte bara svenskar i och för sig, människan i största allmänhet. Underhållande, intressant och igenkännande. Även om jag hittills inte direkt känner igen mig själv i någon av karaktärerna.

Får se om jag kan sova lite också innan jag ska slänga i mig en lunch och sedan hoppa i bilen igen strax före två för att hämta hem min skatt. 4 timmar går snabbt ibland. Men det är väl tur det, här i väntans tider!

Idag kunde jag förresten vinka hejdå till Alsria utan att hon blev ledsen, där hon satt med farmor vid köksbordet. Fick dock ingen vink tillbaks så fattar hinten men ändå ett framsteg!

30 grader i februari_2

Kjell Bergqvist roll är så vidrig i serien! Fy fasen för surgubbar!

En reaktion på ”30 GRADER I FEBRUARI. FAST INTE HÄR DIREKT.

  1. Men du… 17 dagar till BF. OJ så fort det går. 😀 Vi tänkte ju oxå köra igång en nr2 direkt, men får skjuta upp det då det vankas bröllop i december och det vore ju för himla jobbigt om vattnet gick mitt i ”ja-delen” och jag istället vrålar NEEEEEEEEEEJ! ;P

    Ja, visst är 30 grader i februari bra? Huvudet på spiken om hur svenskar är. Noll koll på så mycket och tyvärr är nog många som K.Bergqvist, griniga bitterrövar. :/

    Tack och lov hittar jag inte heller någon som speglar mig! Möjligen dyklinstruktören eller hon dottern till Maria Lundqvist.

    Lycka till med sista dagarna på gravvis två!
    Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + sju =