AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

6 dagar till BF

Som höggravid med begränasade krafter och kroppsliga möjligheter, blir resultatet att man ägnar sig åt mer stillasittande aktiviteter. Vet att jag inte är ensam så när jag nu hittat nåt bra ska jag inte vara snål och inte dela med mig. Kolla på ”Bibliotekstjuven” med Gustaf Skarskård i huvudrollen. Finns HÄR!

Där finns bara avsnitt 1 hittills tyvärr, men som jag fattar det går serien, som verkar vara i tre delar, på onsdagar. Jag älskar svenska dramaserier och tycker dessutom Gustav Skarskård är superbra skådis. Så rekommenderas varmt i väntande stund! Eller ammande eller bara för att! :)

Bild lånad från Google.com

Bild lånad från Google.com

Jahapp, då var det söndag och Bebisfikat på schemat! Spännande, spännande! Jag hade ju i och för sig hoppats på att tvingas ställa in pga förlossning, men så blev det visst inte… Grrrr… Men en kanelbulle till innan hon kommer ut är säkert bra för formen så why not?! 😀

Men fortfarande tid innan det är dags så först blir det dusch, frukost å allt det där andra rutinmässiga skojiga!

5 reaktioner på ”6 dagar till BF

  1. Är du inne o föder nu eller? 😉 Det är såå lugnt på den här sidan idag.. Nu börjar jag känna mig ensam…!

  2. Åh hälsa alla på minbebis fikan från mig : ) Vågade inte ta mig från Skåne till Stockholm såhär nära BF! Men tro mig inget lär hända här i heller på ett tag. Kan slå vad om att om jag valt att boka in resan hade vattnet gått nu på morgonen! Dooh! Aja. Du är välkommen ner till Skåne sen, jag har lovat fixa fika här nere! Have fun! Och njut av kanelbullen! Kan bli den sista på ett tag haha (om vi ska hålla oss till beach -11). Kraam

  3. Ohooo…bara 6 dgr kvar :-) Snart är det ju dax!!!

    Läste längre ner att du vägde 65,5 själv slutade jag väga mig när jag passerade 69 och passerade vecka 40. ;D

  4. Igår var det väldigt lugnt föutom några sd som inte gjorde så väldigt ont. Bebisen bökade inte lika mycket som hon brukar så jag hoppas det är lugnet före stormen. Imorn har jag fått en BM tid där hon ev ska göra en hinnsvepning så jag hoppas den ger resultat. Dock hoppas jag ju så klart att det ska komma igång av sig själv idag men som sagt det vet man ju aldrig!. Ingen har pratat något om hinnsvepning på dig?, ifall inget skulle hända?.

    kramisar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 2 = fjorton