AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

ÅHVILKENHÄRLIGDAG

Jag och syrran tog bilen till Alexandra vid 10-tiden i förmiddags för lite ”ladies hang-out”. Våra små fick leka med varandra så gott de kunde medan vi drack kaffe på altanen och pratade ikapp det vi missat ta del av under den tid vi tre varit på olika håll under semestern.

alsira&william

Vid 12:30 tiden började jag få hungerpanik så vi beslutade oss för att åka ner till Ljungfrusunds Marina som ligger ett stenkast från där Alex bor ute på vackra Ekerö. Vi dunkade in var sin burger och slafsade sedan på bäst vi kunde. Jag kände mig som en grottmänniska som inte fått mat på en vecka. Fy i satan vad gott det var!

Ljungfrusunds Marina hamburgare

William är nöjd, Alex hugger in och Alsira ser något frågande ut,
undrar kanske varför inte hon får nån smarrig burger?

ljungfrusunds marina lunch

→ mer bilder från dagen hittar ni HÄR!

Efter lunchen var det dags för Alsiras 6-månaders läkarkontroll, vilken var rena skämtet. Väga, mäta, lyssna hjärtat. 2 minuter tog det, var det bara det? Hrm, tror läkaren var trött och ville ut i solen, antar jag var sista ”patienten” för dagen. Vet inte om jag kallar det där läkarkontroll om jag ska vara ärlig.

I alla fall så hade han inga anmärkningar, av det lilla den där gubben nu hann uppfatta bakom flaskbottnarna.
70 cm lång och 8.6 kilo stadig på jorden var hon i alla fall min älskling

2 reaktioner på ”ÅHVILKENHÄRLIGDAG

  1. Hejje!

    Hoppas ni haft det underbart på Västkusten!

    Ja, jag tog ett nytt prov i måndags, hade en ny barnmorska då min ordinarie är på semester och hon tyckte också att vi skulle ta ett nytt prov. Får svar idag!

    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 × = fem