AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Alla hjärtans kärleksmiddag

Kvällen igår var underbar! Jag och Alsira hämtade Simon vid hans jobb – och jag fick underbara långa vackra rosor! – sen bar det iväg mot restaurang Grodan Grev Ture. Ett ställe jag faktiskt, trots mina många besök för att dricka drinkar och köra AW-häng, aldrig ätit en ordentlig middag på. Bara ätit deras grymma moules på uteserveringen under svala sommarkvällar (åh vad jag längtar till sommaren!!!). Så det kändes som ett bra val!

DSC04893

Vi fick ett mysigt bord där vi kunde ha barnvagnen bredvid – PERFEKT! Sen började vi med ett glas champagne, eller rättare sagt: JAG började med det, Simon skulle köra hem så han tog det glas rött som skulle hålla middagen ut :) Vi åt sedan grym carpaccio till förrätt, båda tog oxfilé till varmrätt och sen blev det kaffe och dela en créme brule till dessert!

DSC04891

JAG KÖR MITT ALLRA NATURLIGASTE LEENDE 😉

Alsira var sötast på stället i vanlig ordning och låg sött och stilla hela middagen med ett avbrott för lite amning mellan huvudrätt och dessert, och det till mitt stenhårda brösts stora lättnad!

Simon fick sina paket av mig och blev jätteglad :) Det var en kopp från Alsira som det stod ”PAPPA” på och ett par gröna byxor från ett märke jag vet att han gillar – ett av de få utöver de han själv säljer på agenturen! Verkar till och med som om jag fick tag i rätt storlek! Pluspoäng till mig! Hi hi…

Tuff byxa & Kaffekopp!

Tuff byxa & Kaffekopp!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ fyra = 8