AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

ALLDELES ALLDELES UNDERBAR KVÄLL

Kvällen igår var heeeelt underbar! Ölen på första haket, drinken på andra och maten på tredje!

Enligt tradition går vi varje halvår till pastarestaurangen Den Gamle och Havet och så även igår. Och de gånger jag inte varit gravid börjar vi alltid innan med en tjeckisk öl på Soldaten Svejk på söder för att sedan traska vidare till kanske dess största kontrast – Gondolen. På Gondolen dricker vi alltid varsin Strawberry Pina Colada.

ÖL, RÄTTEN ”ÖLOST” & JAG PÅ SOLDATEN SVEJK

DSC07191

STRAWBERRY PINA COLADA @ GONDOLEN

DSC07197

SIMME & FÖRRÄTTERNA PÅ DEN GAMLE & HAVET
– buffelmozzarella & tonfiskcarpaccio

DSC07200

DESSERVIN, CAPPUCCINO, FRANGELICO & TRYFFEL

DSC07202

Tanken var först att vi skulle ut på stan en sväng efter middagen och ta en drink med lite vänner, men vi blev så mätta och trötta att vi satte oss i en cab och drog hem direkt efter. Var helt slut när vi kom hem, ha ha, herre gud vilken torris man gått och blivit! Men så skönt när man vaknade toppfräsch idag trots en del alkohol igår.

Alsira och mamma är redan ute i trädgården och jag ska nu ta med mig Silas och ge mig ut jag med! Härligt vårväder även idag!

En reaktion på ”ALLDELES ALLDELES UNDERBAR KVÄLL

  1. Måste bara kommentera och säga – Guuud vilka härliga fräknar du har!!! Fint som tusan!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fyra = 16