AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

5 reaktioner på ”ALSIRA DYKER ♥

  1. Hej!

    Av ren nyfikenhet, eftersom jag själv är babysim- och minisiminstruktör samt simskolelärare, vart går ni på babysim?

    Är dem godkända av Svenska Babysimförbundet?

  2. Det är ett gäng med sten, typ tre halva pallar fulla. Vart ska ni ha det? Ja man behöver nog ett släp ev att man behöver köra två gånger :). Det lär ju vara rätt så tungt.

    Ska du vara vid UF vid fyra idag?? Jag ska försöka hinna, men som vanligt får jag inte tag i P =)

    Puss
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × sex =