AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

AmningsBH På!

Sådär ja, då har man inhandlat sin första amningsbh! Sladdade förbi på ”Babyproffsen” på hemvägen nämligen – bara kika lite… Inte för att jag direkt behöver en amningsbehå ÄN, men eftersom jag inte kan ha en enda av de vanliga jag äger i nuläget utan går omkring i mina bikiniöverdelar och tighta linnen, var det dags att göra något åt saken. Dels får jag ingen luft i mina vanliga och dels känns det som om byglarna skär mig mitt itu – minst sagt obehagligt. Därav behövde jag en soft och skön liten variant och då kunde jag ju lika gärna slå till på en sån. Den känns superkön, men måste erkänna att det känns lite patetiskt att sitta med en amningsbehå på sig när man inte ammar och när man faktiskt inte ens har fött! Ha ha, men va tusan – bekvämlighet och comfort är ju prio ett i dessa höggravida dagar!

Kolla förresten in vår supersöta vagga till lillan! Pojkvännen låg i den lille för 26 år sedan! Helt galet! Måste dock tvätta om sängkläderna för en viss svart kissekatt har hittat en ny favoritplats! Så där gäller det att ha ögonen öppna när lillan dimper ner på jorden och ska vaggas. För precis som när det gäller allt annat när det kommer till graviditeter och spädbarn, hör man ju x antal skräckhistorier – och i det här fallet såklart den om katten som gosade in sig hos spädbarnet som kvävdes.

Men näe, inga skräckisar nu!

Här ska lillan vaggas :)

Här ska lillan vaggas :)

6 reaktioner på ”AmningsBH På!

 1. Ja det är inte förrän man faktiskt provat kläderna som man förstår hur bekvämt det faktiskt är. Jag har själv två amningsBHar och det är möjligt att jag kanske behöver en till men det tar jag senare isåfall. Jag köpte mina på babyproffsen.

  Jasså ja då kanske dom är ungefär lika stora. Du vet inte på ett ungefär hur lång din tjej är?.

  Jag känner inga direkta tecken heller förutoma tt jag fått enorm foglossning på väldigt kort tid, sammandragningar oftare och mensvärkliknade smärta så jag knappt kan gå ibland. Dock hade jag ju en riktig värk tidigare så jag vet vad jag kan jämföra med men det är klart det kan ju sätta igång på andra sett också. Dock hoppas ajg det händer snart för jag börjar bli lite smått irriterad hehe. Jag hoppas min tjej kommer lite innan BF datumet men det är klart, helldre BF datumet än för sent.
  Håller tummarna för dig att hon kommer snart!
  kram

 2. Vilken söt vagga!. Ang amningsbh så skaffade jag väldigt tidigt både mammakläder och BH eftersom jag tyckte allt satt så obekvämt!. Just bygeln i BHar fick mig att bli galen och tighta byxor runt magen var en ren plåga!.
  kram på dig och bebisen

 3. Vilken mysig liten vagga. Jag funderar just vart lillkillen ska sova i början. Vissa säger att vagnen är super. Men orka släpa upp den för trapporna varje dag + den är smutsig efter promenaderna sen. Har ingen vagga till honom.. Men kanske får introducera spjälsängen direkt? Man kan ju göra den mysig med massa täcken runtomkring så de inte upplevs så stor.

  Naj min lille knodd har inte fixerat sig i heller, inte senast vi var där och känner inget annorlunda nu och magen är fortfarande stor mitt på bara. Så han verkar seg även här :)

  Ja vi borde ha en tävling! Men ingen kommer väll rösta på mig eftersom jag är någon dag efter er. Men säg aldrig aldrig, jag kanske föder först! Enligt min mens är jag ju beräknad den 19:onde januari. Men sen sköt de fram mig på första UL. Kanske de tog fel där. Jag menar 6 dagars framskjutning är ganska mycket. Haha jag kan hoppas i alla fall! Nu vill man bara ha ut honom. Fast vill han ska växa till sig lite till först. Så han har bättre motståndskraft sen!

 4. hehe vilken fin vägg bakom! tufft!

  Ja, vi har planerat snitt den 28 januari, så det är typ 23 dagar kvar eller så… tider går galet långsamt just nu, även om det är kort tid kvar!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + = tio