AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

ÄN LEDER VI!!!

Mycket har vi fått gjort! Så skönt att äntligen se slutet på det här förarbetet.

Vi leder fortfarande på huset men tar verkligen inte ut nåt i förskott, särskilt inte med tanke på att det är helg och folk är ute å handlar klappar.

Här hemma lever vi i alla fall på hoppet och med det börjat fixa så smått inför kvällens middag. Simme köpte lite smarrigt från en marknad i Verona igår, bland annat tryffelsalami, nån annan salami, en långlagrad Pecorino och tyvärr hästkött. Hästköttet var tydligt stört gott enligt Simme, men jag som är hästtjej tänker verkligen inte lägga en bit av det på min tunga.

Men i alla fall, trevlig lördag på er snöänglar!

20121215-174154.jpg

Min fästman styckar körv med ring på sitt finger

En reaktion på ”ÄN LEDER VI!!!

  1. Härligt att han har ringen på, min man är på jobbet just nu och hans ring ligger här hemma på köksbänken…hmm. Undra om han är lite smygkär i nån av de andra ”plogargubbarna” 😉

    Kul att ni fortsatt leder. Hoppas det håller i. Vi har inte 300kvm, det var visst 280kvm. 140 och inreddkällare 140. Så vi (läs Oskar) har koncentrerat oss på entréplanet hittills. Utsidan blir en långdragen historia innan den blir acceptabel…men det är väl lite det som är charmen med.

    KRAM
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = ett