AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

ÅNGEST

lite ångest det är vad jag har…

Min ”flygterapipsykolog” bad mig fundera på om jag ville satsa på att hinna med en övningsflygning med honom innan vår resa till Los Angeles nu på fredag. Och om jag har funderat.

Flygövningen skulle i så fall innebära att jag och han tillsammans flyger tur och retur från Bromma till antingen Göteborg eller Malmö.

Jag tror, och innerst inne vet, att det skulle hjälpa en hel del och att det med säkerhet är bra. Men bara tanken att fasen flyga totalt 4 gånger den här veckan får mig att vilja kräkas. Nej tack. Det blir nog lite mycket. Så jag fattade beslutet – rätt eller inte får vi se – att inte göra övningen. Istället blir det två till samtal med honom nu i veckan då det blir fokussnack om resan och hur jag på bästa sätt ska möta den om jag får panikångestattack där uppe i luften.

sas airbus

Jag hoppas så att det kommer att gå bra!

En reaktion på ”ÅNGEST

  1. Jag hatar att flyga är väldigt flygrädd. Inte till den grad som du, då jag kan tvinga mig på ett plan. Men hela flygresan är som att sitta på tusen nålar. Hoppas att det ska gå bra för dig att flyga :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× åtta = 16