AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

ÄNTLIGEN MORGON

Simon är i Milano på jobb så det är jag ensam som styr skeppet här hemma. Och inga problem med det. Det är så sjukt bara, för varje gång han reser händer det nåt som aldrig händer annars. Det kan vara olika grejer men alltid är det nåt! Sist han var borta fick Spliffen diarréattack mitt i natten. Och inatt är det Alsira som härjat. Mellan kl.02 och 04 har det varit ett jädrans liv från hennes lilla säng. Kasta nappar, vägra täcke, vägra allt. Jag sprang nog in och ut ur hennes rum minst 20 gånger.

Tillslut gick jag mot mina principer och gjorde en liten portion välling. Då vägrade hon välling! Eeeh, what?! Det har nog aldrig hänt! Tillslut tog hon i alla fall vällingen och somnade om. Jag själv som legat i sängen och kollat ”Tomten är far till alla barnen” på datorn tills den dött lyckades otroligt nog också somna om, utan ljudet till filmen. Måste nämligen ha nåt ljud på när Simon inte är hemma om natten. Mörkrädd mamma.

Sedan 06:40 är vi i alla fall uppe här i stugan. Frukosten på bordet, nyhetsmorgon på och lika grått ute idag som igår. Idag är jag däremot på bättre humör! Ska skicka iväg min fina overall jag sålt på blocket och sen tror jag kanske att jag gör IKEA. Eller bara åker till stan och ”strosar” (= shoppar onödiga saker). Men sen är det ju faktiskt fars dag på söndag!

20111108-082423.jpg

Vatten, gröt, fruktpuré, D-droppar, frallor till mamma, kaffe till mamma och leverpatejmacka till sötungen!


20111108-082437.jpg

Alsira är så duktig nu på att fånga sina små smörgåsbitar!

Efter önskemål ska jag också se till att få upp frallreceptet på bloggen under dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fem = 35