AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Är det på allvar?!

Men gud, är jag redan gravid eller?!

Mensen är 5 dagar sen. Jag har gått upp och kissat på natten i två veckors tid – när började det? Minns inte men har inte för mig att jag började med det där jobbiga förrän runt en 2 månader in i graviditeten, eller minns jag fel? Sen känner jag mig allmänt svullen också, men det kan ju bero på all onyttig sommarmat och värmen? Igår kände jag dessutom som ”hugg” ”down there”, påminde lite om hur jag kände i slutet av graviditeten, nån form av orolighetskänsla i magen har jag känt till och från också, framförallt under Barcelonaresan…

mymiracle gravid

Här är jag inne på sluttampen med min älskade Alsira i magen!

Ja gulp, skulle det gå så ”lätt” att bli gravid igen!? Men jag väntar nog ett par dagar till innan jag gör ett test.
Näe, nu ska min skruttfia få lämna babygymet för lite risgröt på altanen!

5 reaktioner på ”Är det på allvar?!

  1. det där ”hugget” du kände kan vara ett tecken på graviditet:) för jag har hört att man får ont i magen och känslan av att det sticker/hugger till lite ibland i början när ägget sätts på plats så att säga 😀 kom ihåg att jag kände så innan jag visste att jag var gravid med killian! roligt om du skulle va gravid igen!!! kram

  2. Vad spännande!! Håller tummarna för dig att det ligger en liten Jack där inne och gosar i ”fröform”:D

    Själv blev jag helt chockad när graviditetstestet klart och tydligt visade positivt imorse:) Att lyckas på första försöket trodde jag aldrig skulle hända mig, lyckan är obeskrivlig:)

    Lycka till !!!

  3. Jag hade också en mycket knasig känsla i magen innan jag visste att jag var gravid. Så spännande om det är ett litet syskon därinne!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 5