AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Kvällen slutade i ren skräck. Jag lånade en toalett med skötbord på Scandic Plaza efter träningen för att byta på Alsira. Allt gick bra ända tills jag lyfte upp henne från skötbordet och fällde tillbaka det… Trodde jag, skötbordet som var i järn(!) föll tillbaka, ner av sig själv. Det träffade både Alsira och mig i huvudet. Jag har aldrig tidigare blivit så rädd!

Med en gallskrikande dotter i mina armar rusade jag mot Linn, min syster som väntade utanför, skrek åt henne att ringa 112 medan jag for mot baren och hämtade is för att hålla mot Alsiras huvud.

10 minuter senare var ambulans på plats och ytterligare 10 minuter senare var vi där vi är nu. På Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

De verkar ha gått bra med min älskling. Hon är röd på ena sidan av huvudet och man kan ana ett blåmärke på gång. De har varit oerhört hjälpsamma och gulliga här, lyssnat på hjärta, lungor, tagit puls, kollat i ögon, öron och svalg.

Vi ska stanna här i 6 timmar för observation. Hoppas allt fortsätter se bra ut så vi kan komma iväg på vår resa imorgon bitti. Men minsta tvivel och jag stannar. Ingen tvekan.

Simon fick åka hem nu och slutföra min och Alsiras packning… Hur det nu går. Men kan verkligen inte bry mig mindre just nu.

Åh min lilla dotter, jag älskar dig så!

20110627-224338.jpg

10 reaktioner på ”Astrid Lindgrens Barnsjukhus

  1. Mardröms scenariot! Hoppas Alsira mår bättre nu.

    Vad fin header du har förresten! :) Nu måste jag läsa ikapp så jag får veta mer om bebisplanering nr 2!

  2. Usch vad hemskt. Vilket dåligt skötbord!
    Hoppas att hon fortsätter må bra. Lilla skruttan.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − = 4