AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Avslutar semestern med feber…

Mammas älskade tös har fortfarande feber, 38 i morse när vi gick upp. Ett konstant gnällande, ingen aptit och knappt nån vätska får vi i henne. Stackars stackars liten! Så nu blir det ytterligare en dag på hotellrummet. Med tanke på värmen ute kan vi inte ta med henne ut. Är minst 30 grader och runt 25-27 på kvällen så inte ens då. Hoppas verkligen bara hon blir kry till långa hemresan imorgon…

Tror inte längre att det är urinvägsinfektion i alla fall. Men är hon inte bra när vi kommit hem så blir det till att söka upp läkare.

20121030-135248.jpg
Kom tillbaka mammas friska tjej!!!

2 reaktioner på ”Avslutar semestern med feber…
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + två =