AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

AVUNDSJUK PÅ DÖTTRA’MI

Jag har kunnat sova bra i natt trots att det fortfarande gör fruktansvärt ont i hela vänstra sidan av underläppen. Så fort jag sitter still och är tyst så känns det helt okej men så fort jag ska prata, le eller äta gör stygnen och svullnaden att det stramar och gör brutalont. Sen är jag sjukt nojig att få in mat i snittet eller att det ska gå upp. Pallar inte att åka in igen om nåt stygn går upp, inom 3 dagar får inget stygn lossna för då måste jag åka in. Bra är om de sitter i en vecka.

Sitter nu och sippar försiktigt på ljummet kaffe, äter keso med jordgubbsyoghurt med kaffesked och ska försöka äta ett ägg. Alsira den läckergommen har avslutat gröt och nu käkar hon vattenmelon och macka. Mamma är avis!

20120601-081235.jpg

2 reaktioner på ”AVUNDSJUK PÅ DÖTTRA’MI

  1. Ja, precis det stämmer att vi bor på bondegatan. Hoppas läppen känns bättre snart! Lät inte alls kul att ha en sådan grej i munnen. Hoppas ni får en fin dag trots regn och kyla!

  2. Munnen är ju aldrig roligt att ha ont i så lider med dig en massa!!! Men det är ju ändå det stället som läker snabbast på kroppen så du får se det positiva i det 😉

    Puss
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = två