AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Baby Björn & Naturkatastrofer

Nu har vi köpt oss en Baby Björn bärsele!

10-8838-01

Spontanhandlade den på stan igår! Vi hade planerat att köpa en på Blocket för att spara några kronor men när vi såg den så kunde vi inte låta bli. Dessutom var den så snygg i den här färgen tyckte vi och ja, sen är det skönt med en ny och fräsch till vår lilla princess! En riktigt fin Baby Björn Active Fit i Organic Cotton – miljötänk nu som mamma!  Hade tänkt ta en morgonpromenad och testa den ”in real life” – gled bara runt här inne lite med den på igår och det funka kalasbra! – men här ösregnar det så känner mig inte direkt motiverad. Orkar inte gnälla mer om vädret så kniper igen där.

Sitter uppe och chillar med lite kaffe med mamma och Alsira nu, och det är i alla fall  mysigt! Läser i tidningen om dock mindre mysiga saker. Om det som hänt i Japan, vilken otäck tsunami! Det händer så mycket otäcka naturkatastrofer hela tiden världen över nu. Vad händer egentligen? Det ena rekordet efter det andra, vare sig det gäller temperatur, stormar, nederbörd, vågor eller jordskalv. Riktigt otäckt. Väntar bara på att något ska drabba Sverige.

2 reaktioner på ”Baby Björn & Naturkatastrofer

  1. Ja vi har också persienner men det blir inte så mörkt ändå. Jaha, vad var det för sele? Vi har en som heter Piccolo någonting.

    Vad roligt att du också ska dit! :) Då borde vi stöta på varandra :)

  2. Vad skönt att det går så bra med sömnen :) Jag är också morgonpigg men när Signe vaknade vid 05 tyckte jag att det var i tidigaste laget :p Nu vaknar hon vid 06.30. Det verkar som att hon ändrar sina sovtider efter ljuset för förut sov hon till 08. Vi ska skaffa rullgardin eller något att göra det mörkare med på natten och tidig morgon :)

    Hur gammal är Alsira nu?

    Vi har också en bärsele till Signe som har varit otroligt bra! En ergonomisk.. De ser ut som att er är det också!

    Visst är det hemskt med alla katastrofer. Och på det politiska oroligheter… Känns som att vi har det väldigt bra här uppe i norden! Jag väntar också på att något ska hända men som tur är ligger Sverige på riktigt gammal, tjock berggrund och det är ingen spricka under.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × 9 =