AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

BABYSIM 2 IDAG

Hemma och pausar efter långlunch hos faster Sofia. Alsria fick leka lite med kussen Nomi också. Stackarn var mest frustrerad över att leksakerna togs ur händerna på henne av den 5 månader äldre busan. Och sen när hon försökte komma efter tog hon sig istället bakåt för framåt! Hi hi, hon kan nämligen bara åla sig baklänges än så länge. Sötstrumpa!

Nu ska vi snart iväg på nästa äventyr. Grötladdad ska Alsira nämligen på Babysim 2 idag. Snacka om hon kommer bli glad när hon inser vad som är på g. Bada är ju bättre än att gunga ju!

20111110-155257.jpg

Bakåt var det här ja! – medan Nomi nyfiket undersöker med Alsiras små trägubbar


20111110-155309.jpg

Men med lite hjälp på traven hamna Alsira här, och nya utgångsläget gav utrymme för en slags kastförsök i hopp om att få tag på åtminstone en gubbe…

En reaktion på ”BABYSIM 2 IDAG

  1. Ja det var supergod mat tycker jag! O mysigt! Jag skulle absolut gå dit igen! Men min favvorestAurang är ändå Mathias Dahlgren mataren. Där har vi varit massor med ggr men tröttnar aldrig eftersm dom byter meny hela tiden lockså. H det så kul på babysim :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + tre =