AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

BARNAKUTEN

Vi hamnade tillslut på barnakuten igår, nässelutslagen gick ju som sagt först bort men kom sedan tillbaka, och då över hela ansiktet, öronen, huvudet och nacken. När de sätter sig över hela ansiktet och huden där blir helt röd är det bra att få en läkare som tittar. Det mest för att eliminera risken föra att det kan bli akut genom att slemhinnor i mun och svalg svullnar.

På väg in tyckte jag att det lugnade sig och väl i luckan på akuten var de nästan helt borta. Skönt! De sa att vi kunde åka hem men hålla henne under uppsikt och om det skulle blossa upp igen och hon verkade få symptom som andningssvårigheter, klåda under händer och fötter (hur man nu vet det hos en liten bebis?) skulle vi ringa en ambulans.

Nästan omgående när vi satte oss i bilen kom de tillbaka och då under hakan och ner på halsen, precis i ”dubbelhakavecket”, så efter det kunde jag konstatera att hon får utslagen där hon blir varm.

Inatt sov hon i bara blöja och vaknade sval och glad, dock full med nässelutslag även idag. Men nu har jag köpt kylbalsam så hoppas det ska avhjälpa lite klåda och hetta. Ut i friska luften står som prio, kan nog göra gott att skratta i gungan lite!

20110928-090145.jpg

4 reaktioner på ”BARNAKUTEN

  1. Jag vet, så var min tanke också att det skulle kyla där det var varmt..ska träffa läkaren idag och höra varför man inte ska smörja..återkommer:P

  2. stackars bebis.. jag har så mycket olika om kylbalsam, för Millie fick också utslag här om veckan och jag smorde med kylbalsam.. när jag berättade om detta för en läkare sa han att jag absolut inte ska smörja med det.. rekommenderade dom det på akuten eller var det din tanke?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sju = 0