AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Bättre koll på pulsen idag!

Kanske är det så att hormonpillerna verkar och bidrar till en minskad andfåddhet så jag bättre kan hålla koll på pulsen! Inga som helst problem att hålla mig runt max 150 i puls under dagens spinningklass!

Åh, bara 10 klasser kvar innan jag trappar ner och blir en vanlig deltagare jag med, kommer sakna alla fantastiska deltagare! Men inte fy skam att få vara den som blir peppad ett tag, behövs minst sagt nu för tiden, ha ha! Fit 4 fight!

2 reaktioner på ”Bättre koll på pulsen idag!

 1. Hej Ida!

  Jag har tränat på relativt som vanligt men haft på mig pulsklocka för att hålla koll på pulsen som mycket lättare sticker i taket nu. Även för oss som tränar mycket regelbundet och har god kondition så ser jag en enorm förändring, något som känns helkonstigt, för mig gick det verkligen från en dag till en annan!

  Sedan är ju allt individuellt, jag har valt att inte pressa mig själv utan bara göra det som känns bra. Just nu är jag inne i en period där gravidyoga och en långpromenader (1-2 tim/dag) med vovven räcker bra då jag har en hel del sammandragningar nu i 7:e månaden.

  Du kommer hitta vad som känns bäst för dig, har du tränat mycket innan så kör på, viktigt är bara att lyssna på kroppen och kanske inte direkt sätta upp nya utmanande delmål om du förstår vad jag menar! Ett mål under graviditeten kan istället vara nåt i stil med ”röra sig aktivt under 30 min varje dag” och träna för att bibehålla styrka.

  Jag har tappat en hel del känner jag men bebisen kommer ju såklart före allt nu! Lycka till och hoppas du blir gravid snart :) Gravidyoga kan varmt rekommenderas!

  Hälsningar Ulrica

 2. Hej, fin blogg :)

  Jag har funderat jättemycket på det här med träning och graviditet eftersom jag själv tränar väldigt mycket och är orolig för hur jag ska göra när man (snart förhoppningsvis) blir gravid – kan det vara farligt för barnet?
  Men jag blev så lättad när jag läste din blogg, det verkar som om du kört på som vanligt med träningen utan några problem?

  All lycka till dig med kommande bebisen :)
  //Ida
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − fyra =