AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

BEBISSNACK

Att vara barnvakt idag var så mys! Snacka om att boosta upp ”goskontot”. En snuttunge i knät samtidigt som man matar en annan. Testade idag att gosa och busa med lilla kusinen framför Alsira för att se hur och om hon skulle reagera. Lite studie inför kommande bebbe. Det här med svartsjuka mellan syskon är nämligen något jag funderar en del på. Speciellt med tanke på att Alsira faktiskt fortfarande kommer vara ”min lilla bebis” när 2:an anlänt.

Vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken, men Alsira var helt oberörd. Det enda hon visade agg mot var när jag matade henne och samtidigt hade Nomi i knät. Vad som retade henne var dock att slevarna kom med för långa mellanrum och inget annat…

Efter matandet körde vi lekstuga på golvet i två timmar. Jag kände mig något överflödig emellanåt. Alsira njöt till fullo av havet av ”nya” och ”ännu icke upptäckta leksaker” medan Nomi mestadels gjorde akrobatkonster som fick mig att få hjärtattack.

Enda gångerna jag var lite intressant var när jag langade upp mobilen för att ta kort på dem. Eller ja, inte ens då, det var mobilen som var intressant.

20111121-161328.jpg

Japp, men jag sitter också här för mig själv och leker då…

3 reaktioner på ”BEBISSNACK

  1. Alsira kommer väl vara ca 14-15 månader när bebis kommer? eller räknar jag galet? Jag var barnvarkt åt min brors 2 månaders bebis för 2 veckor sen och det enda Nora störde sig på var när hon såg en flaska som jag höll i och så var den inte till henne. Det fatta hon inte varför jag skulle ge mat till den lilla tjejen som inte var hon. Men andra gången jag kom med samma flaska så reagera hon inte ens, så det där med svartsjuka har de inte riktigt utvecklat då. Tror inte det kommer bli några problem. tror mer att det är bra att få tätt så inte det ”stora” barnet blir undan knuffat för att den kan själv och kan själv och kan själv. Har sett många exempel på barn som fått bli stora fast de är små när de fått syskon (mer eller mindre medvetet från föräldrarna). Alsira kommer ju inte kunna göra allt själv, så hon kommer vara delaktig i allt ni gör på ett annat sätt, jag tror att det är ett plus. Men vad vet jag? jag har ju bara en unge, haha.

    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + = fjorton