AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

BESVIKELSE

Nähepp.

Olja om golven och bära upp den nya kyl och frysen var det gubbarna orkade idag. Inga hyllor uppe i köket, tv:n inte upphängd och en bänkskiva de skulle fästa var det icke. Förbannat störande. De hade ju utan problem kunnat fixa allt idag och slippa komma hit en dag till om de bara först satt upp hyllor och bänkskivan i köket, sedan oljat golven och sist hängt upp tv:n och burit fram kyl och frys.

Näe, de byggarna dissar jag järnet just nu.

diss

Ja en sak kan man då säga om ”björnligan” som nu härjat här i drygt 10 dagar, organiserade är fasen det sista de är.

För övrigt håller jag på att bli tokig här hemma. Alsira är fullkomligt galen, gnäller k o n s t a n t och vägrar vara med på precis allt jag föreslår. Är verkligen fruktansvärt jobbigt att inte kunna sätta ner henne på golvet för allt byggdamm, spik, spån, byggverktyg, slippapper och fan å hans moster. Inget är rent och precis – lite för att toppa det hela – blev hennes sängkläder nerskvätta med Fish Sauce (hennes spjälsäng, där hon för tillfället härjar för fullt, står ju intill sovrumsskänken i dagsläget, vilken i sin tur agerar köksbänk – trodde jag ställt allt därpå så hon inte kunde nå det, men så var visst inte fallet). Stinker lagom gott här inne nu.

Snacka om att jag ska decka i badkaret så fort Simon kliver innanför dörren.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − två =