AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

BIOTIPS NÅGON?

Bio

Sitter och läser min favvoblogg, äter cantaloupe med keso, kanel och linfrön och dricker te. Kikar ut över ösregnet som hållit på i timmar nu. Ett öga kollar även på Maria Wernfilmen jag somnade till igår kväll. Tänkte se slutet.

Simon och jag tänkte gå på bio ikväll, någon som är snabb (ska boka snart!) och kan ge mig ett biotips?! Har noll koll på vad som är bra på bio nu? Har inte varit på bio sedan Alsira föddes faktiskt. Det får inte vara drama (tyvärr, Simon hatar det, typiskt för det är min favvogenre).

film
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fyra = 24