AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

BLI HEMMAFRU?

Fick lite ont i hjärtat när jag kom in på förskolan idag… Alltså fy, finns det såna usla förskolor i vårt perfekta land? Näe fy farao, never ever in my life att jag sätter mina skatter där! Ingen färg på väggarna, gamla trasiga leksaker, inga teckningar, inga tecken på kreativitet över huvud taget om jag ska vara ärlig. Nä. Nej. Never.

Faktiskt hellre kvalar jag in som Mickan på heltid (fast med kidsen hemma)!

 

20130429-170638.jpg

…hmm ja, why not?

2 reaktioner på ”BLI HEMMAFRU?

 1. Men usch då, det är ju inte ok. Tur du inte bara tacka ja utan att kolla. Hoppas ni snart får positiva besked från nån annan förskola.
  Här i hålan finns 2 dagis och båda har bra rykte utifrån så vissa föräldrar väljer att åka några mil extra för att lämna sina barn här istället.

  Ang att göra en Mickan skulle jag lätt göra det om vi hade möjlighet. Det blir dock lite för ”trist” att inte kunna unna sig något extra om jag har 0 inkomst liksom. Men hemmafru är annars nåt jag skulle kunna tänka mig, iallfall ett par år innan barnen börjar skolan. då skulle jag ju kunna jobba halvdagar i en perfekt värld. Ge mig storvinsten.

  Oj, sväva visst ut lite.

  240kvm är absolut stort. Vi har 280 och använder inte ens källarplan än riktigt, där har vi inte hunnit renovera än så vi har inte möblerat eller ens funderat på vad vi ska ha där nere. Tänker att vi får se vad ungarna vill sen, vi behöver inte mer yta just nu så det är inte bråttom.

  (ja, det var ett tag sen, är dålig på att ha koll på alla bloggar när jag mest har telefonen som surf redskap. Gillar dina bröllopsinlägg, att gifta sig var den roligatse dagen ever. Du har massor att se framemot.)

  KRAM
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ tre = 4