AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Boris hemma igen!

Precis när vi satt oss i bilen och skulle vrida om nyckeln såg vi en liten svart hårboll komma traskandes på gatan – Boris! Weee! Kissen är hemma igen efter en natt på vift!

Så nu kan jag i lugn och ro med min smoothie, sitta här på Simons jobb och försöka hinna knappra ner min uppsats som skulle varit färdig igår. Ett femsidigt paper om psykopater, sjukt intressant och skrämmande! Är lite stressad bara men det är självförvållat. Cirka en av 150 personer är en psykopat!

Kl.13 idag ska jag förresten till barnmorskan, får vi se om hon har två rumpor lillan, om hon ligger kvar rätt eller om hon är ute på simtur i fostervattnet nu igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 1 = sju