AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Burgers

Idag skulle lilla dotter gått på sin skridskoträning för fjärde gången men så blev det inte. Nepp, ett utbrott som hette duga gjorde att jag bara helt enkelt inte pallade.

Alsira tyckte pyjamasen var mest lämpad för skridskoåkning medan mamma tyckte tvärt om. Vidare ledde detta till skrik, gråt, dra i hår och kasta sig på golvet.

Japp, mamman tappade helt enkelt lusten. Orken. Viljan.

Men ett par timmar senare var vi alla p topp å kidsen mumsade burgers medan jag köpte nya träningskläder.

20140208-153213.jpg

En reaktion på ”Burgers

 1. Hejsan!

  Vilken fin blogg och fina bilder du har :)

  Jag har en liten fråga till dig! Jag är intresserad ut av att starta eget och börja sälja just barnkläder på nätet men innan jag gör det så vill jag gärna veta vad du tycker! Skulle du orkar fylla i enkäten som finns nedanför? Jag skulle vara väldigt tacksam om du kan fylla i enkäten som finns på länken nedanför! Det tar max 5 minuter av ditt liv

  Om det skulle vara möjligt, skulle du kunna dela med dig enkäten till anda föräldrar? Ju mer svar, desto bättre!

  https://www.surveymonkey.com/s/6VLTGDY

  Tack så mycket!

  MVH,
  Liska
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fem = 2