AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

BUSA BUSA BUSA!

God morgon era sötnosar!

Här hemma tyckte vi att det var en ypperlig idé att sätta mikron i lite ”lägre” höjd. Om det var något vi skulle göra om vi varit lite mer rutinerade föräldrar? SVAR NEJ. Men ingen gladare än lilla Alsira. Sätta på mikron gör hon cirka hundra tusen gånger per dag. Och det väl medveten om att inte får. Och det gör ju det hela ännu lite roligare.

Nu nalkas frukost och jag tänkte eventuellt vara ambitiös nog att göra soyashakes här hemma – soyamjölk, banan och morot, sen bara ner i mixern – mixa mixa = svingott!

In action!

20120512-072245.jpg

20120512-072257.jpg

Sjukt nöjd med sitt bus!

En reaktion på ”BUSA BUSA BUSA!

  1. Vilken gobit :) Tur i alla fall att micron inte kan vara igång när den är öppen, ingen risk för brännskador även om man kanske tröttnar på busandet ibland :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sex = 7