AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

BVC UPDATE

Skruttfia pluttfia vägde 10,3 kilo, var 77 lång
och alldeles, alldeles perfekt!

lemon-baby-love-baby-body

Dock var hennes mamma inte lika perfekt som satt Emlaplåstrena på fel ställe på låren så det gick sådär med den där bedövningsgrejen när väl nålarna skulle fram. Men snälla sköterskorna gjorde sitt bästa för att ändå försöka sticka i de bedövade delarna och som jag uppfattade det kände hon bara ett stick. Stackars söta, men alltid nåt!

Alsira verkar inte må dåligt av sticken och ligger nu i sängen för att sova. Däremot ville hon inte ha sin kvällsvälling vilket aldrig någonsin har hänt tidigare och precis när vi kom hem så kräktes hon upp en klunk ”risdrycksmellanmål”. Så kanske blev hon lite sänkt trots allt nu när jag tänker efter…

Här hemma har köket börjat ta plats vilket känns underbart även om inget går att använda än så länge. Jag kom hem för en stund sedan efter en heldags snyltande hemma hos Alex. Åt hennes mat – gött med korv stroganoff! -, Alsira sov i Williams säng, drack kaffe och käkade dammsugare. Klagar inte!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = ett