AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

CAPRIBRALLS PÅ VINTERN?

Inatt var det ”min” natt att gå in till Alsira om hon gnällde, and guess what?! Inte en endaste gång hörde jag henne! Lyxigt värre!

Har i och för sig sovit sjukt dåligt ändå, låg klarvaken nån timme mellan 1-2-tiden med mina ”restless legs”. Övervägde att gå ut och lägga mig på soffan framför tvn ett tag. Dessutom envisades Simon med att kasta upp sin arm på min kudde typ hela tiden. Han påstår att det är jag som ligger på hans sida, men om hans arm tar upp halva min kudde kan man nog konstatera att det är jag som har rätt här…

Men i alla fall, inte förrän 07:20 gick jag upp och trots lilla sömnlösa timman där så känner jag mig hyfsat utvilad. Sen ska ju Alsira en sväng till farmor idag och då ska jag passa på att byta sängkläder i hennes säng och samtidigt se om jag kan få ihop ett bäddset till vaggan. Och om jag inte får ro till att vila så ska jag köpa nya byxor till sötgullan. Eller kanske börja med att göra en rensning i hennes garderob och sen se om hon behöver nya byxor. Tycker mycket är för smått som jag tar på henne nu. Exempelvis dagens byxor…

20120221-082609.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 1