AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Choklad upp i öronen

Juldagen och lugnet ligger som ett töcken över vårt hus. Tyst och skönt. Ätit sen frukost med föräldrar och kärlek. Lite julrester stod på bordet, men det var banne mig sista gången jag vill se dem i år! Korvar, köttbullar och för att inte tala om choklad i alla dess former, står mig upp i halsen! Det är nåt med julmat som får mig att vilja kasta det åt pipan så fort julafton passerat!

En väldans lyckad jul med massa stoj och stök! Allt som jag ville ha fanns med förutom min egen lilla bebistjej! Som tur är så fick jag låna min blivande dotters 4 månaders kusin lite grann :)

Bästa julklappen i år – TACK ÄLSKLING FÖR LYXSEMESTER I SAINT TROPEZ 8 APRIL!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − = 4