AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Come Sweat With Me

20130226-163312.jpg
45 minuter spinning om 25 min på SATS Medis – come join!

Jag sitter på tuben och pumpar lite musik, taggar till. Måste bränna lite extra för efter blir det god middag på stan med en av mina tärnor, å då vill man ju inte snåla med grädden!

2 reaktioner på ”Come Sweat With Me

  1. Beror på huuur mkt grädde också 😉 he he

    Men det blev ingen grädde alls faktiskt, bara charkuterier, olivolja, några brödkanter och ett å annat glas vin! å så kaffe förstås!

    Så en del socker med andra ord 😀 Fast förbannat gott!

    ha en grym dag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 4 =