AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Cykla in våren

Idag har Simon spontanshoppat cyklar åt oss! Ingen av oss hade någon och det var det tvunget dags att ändra på. Så två snyggingar är nu inhandlade och snart redo med barnstolar på där bak, monteras i skriva de stund.

Så nu kära efterlängtade vår är det dags att komma så vi kan dra på cykelutflykt!

20130216-161921.jpg

Jag valde en guldfärgad Cresent, lite fräck med pakethållare fram istället för bak.
Förbannat smidigt eftersom jag ska ha en go unge där bak!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + nio =