AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Då var den här! Snön alltså.

Nedrans busväder!!! Fy farao. Inte nog med att det är svårt att styra vagnen i 10 centimeter snöslask, jag får inte plats på trottoaren med min stora breda vagn! Tur att snön lyser upp i alla fall så man syns när man går mitt i gatan.

Fast Alsira var impad och fascinerad av snön, så nån i huset blev glad över att se den i alla fall.

Simon åkte i väg med bilen i morse och där låg min plånbok, så nu är jag på väg in mot stan för att hämta den, sen blir det nog nån kaffe, kanske lunch och förhoppningsvis lite presenter, i helgen väntar nämligen inte mindre än två födelsedagskalas, ett dop och en inflyttningsfest!

20121129-092042.jpg

20121129-092059.jpg
Till råga på allt snöade det i motvind! Sööööft!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = tolv