AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Dan före..

..Midsommarafton!

Jag står hemma i köket och väntar på min kära make som strax landar från Bryssel. Har tro det eller ej gått med på att äta middag framför fotbollsmatch i kväll… Ja, vad gör man väl inte för den stora kärleken?

Blir lite ”pre midsummer käk” och lite annat som vi har i kylen. Vi åker till Gotland på söndag och kommer inte till Stockholm förrän dryg en vecka senare så det blir till att krubba färskvaror. Så en mix av färskpotatis, senapssill, smörsslungad sparris, vattenmelon och chevrésallad, parma, salami och ja typ så… En ”Sweden goes a bit Italian mix typ”… he he..

Idag har för övrig varit en dag i vemodets tecken, vi lämnade vårt älskade dagis för gott. Sjukt känslosamt faktiskt. Men där de kommit in är så sjukt nära kontra det andra och verkar dessutom jättebra så vi kunde liksom inte tacka nej till den platsen…

Men ska nog bli bra!

20140619-200712-72432262.jpg

Ska smörslungas och sedan på med färskmalen peppar, tryffel och flingsalt! Sviiiiiiiingott!

20140619-200712-72432425.jpg

 

Sessan diggar sin nya baddräkt,
så får hoppas på lite sommarvärme nu!

20140619-200712-72432349.jpg

2 reaktioner på ”Dan före..

  1. De har gått på Tuvans Pysslingförskola i Solsidan, vilken vi var otroligt nöjda med, var riktigt jobbigt att sluta! Byter nu till ett annat enbart pga att det ligger betydligt närmare vårt hus – och självklart även verkar bra! Vill ej skriva ut här vart de flyttas men mejla mig på mymiracle.blogg@gmail.com kan vi ”talas vid där”! :)
    Ha en skön sommar du med! KRAM

  2. Bor också i Saltis och har barn på dagis men funderar på att byta pga olika anledningar. Får man fråga vilket dagis det är ni har haft nu som ni varit så nöjda med och vilket har ni valt? Så himla svårt att veta vad man ska välja så tar tacksamt emot tips!
    Ha en skön sommar!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × = 18