AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

deklaration

God förmiddag denna fantastiska deklarationsdag!

Jag sitter med deklarationen och har minst sagt ett gäng frågetecken. Började googla svar på mina frågor, mejla deklarationsproffset i familjen aka svärmor och fick dessutom bland googlesvaren upp hur sjukt mycket man kan få i böter om man gör fel(!!!). Över 10 lax! My lord, alltså, då tar jag ju hellre förseningsavgiften på 1000 och vet att jag lämnar in rätt!

Nä, fy vad svårt och t r å k i g t . . .

Men desto roligare är att jag idag firar 4,5 år tillsammans med Simme! Och det betyder romantic dinner på vår stammiskrog. Tror ett glas vin eller två kommer sitta perfekt när rätt eller fel deklaration lämnats in!

20140505-094832.jpg

 

Yiiighaaa!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + 8 =