AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Det kom ett paket…

Kolla in vad jag precis fick av en DHL-gubbe som ringde på dörren! WOW! Spännande spännande!

philips avent

…återkommer snart om innehållet, ska bara käka upp min powerlunch först! Är ju spinning och träning som gäller ikväll så måste ladda med protein!

protein mellanmål

En burk tonfisk
En matsked majo
3 kokta, hackade ägg MEN bara 1 äggula (måste tänka på kolestrolet!)
Salladskrydda efter smak

SJUKT GOTT!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 20