AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

DITTEN, DATTEN

morgonbus

God morgon! Vi frukostbusar.

Alsira är nu fri från snorig nos men jag själv fick ont i halsen under natten. Segt. Idag ska något göras, vad vet vi inte än. Kanske göra ett hundrade försök att köpa gardinstång till Alsiras rum? Sen har jag ju en kille som fyller år om inte supermånga dagar, måste ju planera födelsedagsfirande!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − tre =