AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

DOMEN FÄLLD

Då är vi tillbaka från läkaren!

Troligen en inflammerad talg- eller svettkörtel! Lät ju halvfräscht men betydligt bättre besked än allt annat man befarat. Så mycket nöjd åkte jag därifrån för en god lunch med Simme på Raw. Efter det blev det god latte och choklad- och lakritstryffel med havssalt på. Himlans gott.

Alsira var på sitt ”gangster de luxe humör” så vi fick plocka nappar, pinnar, skedar, misoskålar och mössa till förbannelse. Det var inte heller en gång hon sträckte sig efter min bordsgrannes tallrik. Tur att man ibland har turen att hamna bredvid förstående människor!

20111129-133002.jpg

Helt omöjligt att få en skarp bild på Alsira idag!
Här: svettlöksinflammerad morsa försöker dricka kaffe inne på Mellqvi
st med gangsterkiddo i knät.
Piece of cake.

Nu ska jag baka saffransbiscottis enligt tradition. Om en viss liten gangster vill sova alternativt bara vara ett sånt där härligt jollrande glatt barn!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = elva