AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Dumma Ficktjuv

Självklart återfanns ingen iPhone. Simon kom hem till hotellrummet vid 02-tiden, då hade jag somnat. Stackarn, så himla segt. Man blir så arg och förbannad, vi kan nog såhär i efterhand konstatera att någon tagit den ur hans ficka. Jag blir så ledsen när jag tänker på alla bilder som fanns på den som vi inte hunnit spara.. Bland annat fanns de absolut sista bilderna på min gravidmage, från samma dag jag födde Alsria… Bilderna på henne känns inte alls kul att någon annan har, även om den som snott den troligtvis bara raderar dem..

arg

Nu är det i alla fall en ny dag här i Barcelona! Kan ju inte gå och hänga läpp över en svunnen mobil hela resan. Ficktjuvar är ju dessutom allmänt kända här så kanske ”får man skylla sig själv”?

Jag har supermycket träningsvärk idag, helt sjukt! Ben och rumpa är helt mörbultade och även magen! Känns bra men störigt att jag fick så mycket träningsvärk med tanke på att vi hade tänkt utnyttja hotellgymet även idag! Men det ska nog gå, finns ju fler kroppsdelar som tur är!

alsira&ulrica

NU – FRUKOST!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 2