AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

DUPLO

IMG_2535

Vi säger god morgon från Duploland!

Skoj det här med Duplo. Minns att jag lekte med det när jag var liten, synd att mamma och pappa inte sparade det (eller gjorde ni?) för det är ju verkligen leksaker som håller för evigt. Lite halvpuckat av mig och Simme att inte köpa en sån där ”platta” att sätta bitarna på bara. För lite svårt tycker Alsira än att det är att få bitarna ihop. Men övning ger färdighet som det så sant heter. Skoj tycker hon det är i alla fall.

Inte lika skoj tycker jag att det är att trampa på de där bitarna bara. De ligger heller inte bara överallt i hennes rum utan på nolltid har de hamnat över hela huset. Till och med på nedervåningen, och det kan man ju förstå eftersom det är så himlans kul att kasta saker nerför trappan!

IMG_2536

IMG_2537

Inatt har jag haft en del sammandragningar som känts mer än vanligt men inget som på något sätt indikerat att det är på gång typ nu… Tror och andra sidan inte att jag kommer ha några direkta förvärkar, var öppen 5 cm med Alsira utan att ha känt något. Och som jag fattat det hela så hade min mamma det likadant. Så det säger nog bara pang när det väl är dags. Om jag längtar efter det där panget nu…

7 reaktioner på ”DUPLO

 1. Svar Lotta: Kul att du gillar bloggen! :) Blir jag glad i allt kämpande just nu!

  Vi gillar vår tapet också! Vi har köpt den i Alviks Måleributik, http://www.maleributiken.se/maleributiken/

  Minns inte vad tapeten heter men kanske kan du hitta den på hemsidan eller ringa/besöka dem!

  Kram & tack för lyckoönskningen, hoppas hoppas den inte är långt borta nu!

 2. Svar Mymamma: Fasen vad sjukt :) men himla kul! Jag önskar så att din dröm var en sanndröm och att jag nu hade fött bebis!

  Nu hoppas vi verkligen att den kommer snart!!! Helst nu!

  KRAM!

 3. Hej! Vilken mysig blogg detta är, läser varje dag till morgonkaffet :) Har sett på nån bild att ni har en så läcker tapet i hallen, med klockor på, vart har ni hittat den? Vet du vad det är för tillverkare? Lycka till med lille bebisen i magen!

 4. Hej! Vilken mysig blogg detta är, läser varje dag till morgonkaffet :) Har sett på nån bild att ni har en så läcker tapet i hallen, med klockor på, vart har ni hittat den? Vet du vad det är för tillverkare? Lycka till med lille bebisen i magen!

 5. Haha

  Jag drömde om att du födde en bebis inatt :)
  Konstigt när jag inte känner dig :)
  Jag drömde om att jag missat läsa din blogg…och när jag sedan tittade på dina senaste inlägg så hade ni fått en liten pojke! SJUKT!

 6. Jag hörde inget så jag tänkte att du inte orka så när han fråga i morse så svara jag ja… :( Hade ju hellre åkt in en suttit här ute hela dagen!!

  puss
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre × 7 =