AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

efterlängtad sovmorgon

sovmorgon

Imorgon är det min sovmorgon. O M  jag behöver det! Är så trött så ögonen går i kors här! Minns inte om jag nämnde det i morse (?) men Alsira vaknade vid 4-tiden i natt och vill inte somna om. Så efter en flaska välling och ett par vändor upp och ner från spjälsängen flyttade vi in henne till oss. Och där, äntligen efter nån halvtimmas nappspottande somnade hon för att dra med mig upp klockan 7.

Nu, efter Simons smarriga kycklingrulader – han fyllde dem med trattkantareller (köpta…), lök och persilja, gott! –  samt en halv godispåse är sängen sjukt lockande så säger nog god natt innan klockan ens slagit 22 denna lördag.

God Natt
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − sex =