AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

43 reaktioner på ”EN ÄLSKAD SON

 1. Stort grattis till er son och grattis till Alsira som blivit storasyster! Silas var ett jättefint namn!

 2. Stort stort grattis!!!Härligt med en av varje =) Njut ordentligt och lycka till med allt.Jag har ju själv två barn tätt så jag vet vilket slit det är i början med två så små men det är så värt det och dom har sån nytta av varandra när de blir lite större.Mina är 2,5 och 11 månader och dom leker redan väldigt mycket och har väldigt roligt ihop.Ska bli roligt och spännande att följa din nya resa som tvåbarnsmamma (om du hinner blogga haha)Stora kramar och ännu ett stort grattis och lycka till!!

 3. Men vad underbart! STORT grattis!! Ska bli sååå roligt att fortsätta följa din blogg nu med en son i familjen. Vi har en liten prins och det är ljuvligt! Tänk vad häftigt, nu är du 2-barnsmamma!:)

 4. Åh Stort grattis till lille Silas, Jätte fint namn verkligen! Hoppas ni alla mår bra och se till att ta hand om er och mys massor nu!
  Kram

 5. Stort grattis till lille Silas! Va mysigt med en liten bebis. Ta hand om er och njut av lugnet på bb.
  Kram

 6. Stort Grattis till er! Ser framemot en bild på det lilla underverket.

  Grattis igen fina ni.

  Kramar

 7. STORT STORT GRATTIS till er! Det blev en snabb förlossning, hoppas allt gick bra! Fint namn till sonen :) Önskar er allt gott!!

  Massa Kramar!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = två