AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

EN PÅSE ÖVER

Simon gjorde ett spontanköp, lite sådär halvonödigt egentligen, men ingen blev gladare än jag som aldrig kan få nog av nya grejer till barnen, och köpte en ny åkpåse till Silas från Italienska Canadiens, ett av de märken han har på agenturen – där både Simon, Alsira och jag har våra vinterjackor ifrån förresten. Sååå vrålfin och helt urmysig!

Detta leder vidare till att jag nu har en sprillans ny fin åkpåse över, Silas fina blå från Brio! Slänger därför ut den på Blocket för en 5-hunka, om någon av mina läsare vill ha den får ni den för 400, så pass på om ni inte hunnit köpa!

Använd ca 1 månad!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 6 =