AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Endast tomten är vaken…

jul-girlanger

Sitter och smuttar kaffe och slår in sista paketen. Tre kvar, eller egentligen fyra. Men hittar fasen inte det ena! Sjukt störande. Jag och Simme gjorde en supersanbb ride igår kväll och fixade de sista klapparna och kan det ha gått så illa att vi i all hast tappade något på vägen?

Donkeyn, alltså Alsiras barnvagn har dessutom en slags ”förvaringslåda” vid ena sidan och en av Alsiras favvohobbys är att sträcka sig efter saker som ligger där och sedan ja, antingen käka upp dem eller kasta iväg dem när vi inte ser. Så hoppas nu verkligen att detta inte är vad som hänt. Hennes egen nya fina pyamas från Polarn å Pyret till råga på allt!

Näe, får hålla tummarna för att hon var smartare än så!

20111223-070426.jpg

Till Alsira!
Här ska hennes föräldrar få lära sig sånger och ramsor!

En reaktion på ”Endast tomten är vaken…

  1. Dom böckerna är jätte mysiga, jag har dessutom lagt in alla på datorn så dom spelas här ganska ofta då dom stora barnen gillar att lyssna på dom med ;).

    Tänk att det är jul i morgon, kan inte riktigt fatta det. Fattar inte att vi ska få en andra omgång och jag fattar inte att det snart är ett nytt år. Jag hoppas såklart att det kommer bli ett nytt år med en massa spännande händelser och resor. Längtar något oerhört efter det!

    Idag är det sist fixet inför morgondagen, vad har du köpt till din mamma. Behöver ordna en födelsedagspresent till henne.

    Pusss
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 9 = arton